GEWOON LEKKER JEZELF ZIJN

Elke man heeft een eigen stijl en hair-do. Het gebruik van producten die speciaal naar wens en behoeften zijn afgestemd is daarbij belangrijk. Producten van 1922 by J.M.KEUNE zijn een ware aanvulling. Wij hebben alles in huis om de styling tot een prettige dagelijkse beleving te maken. Informatie over op maat benodigdheden en het eenvoudige gebruik hiervan, reiken van een klassieke gel voor extra stevigheid tot een volledig matte styling clay.
Ze geven prachtige resultaten. Ook met een kersvers nieuw kapsel is ons uitgangspunt dat glanzend, schoon haar en een gezonde hoofdhuid de basis vormen voor een stijlvol en verzorgd herenkapsel. Onze klanten hebben prettige ervaringen met producten uit deze lijn. Aanrader dus!

Reiniging en verzorging

Het begint met eenvoudig te gebruiken reinigende en verzorgende producten. Essential Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan ook gebruikt worden als douchegel. Essential Conditioner is ideaal voor haar en baard. Om de hoofdhuid te stimuleren is Refreshing Conditioner, verrijkt met pepermunt en menthol een heerlijk product. Shampoo Stick is ideaal voor onderweg.

Deep Cleansing Shampoo is voor vet haar geschikt. Ga roos tegen met Purifying Shampoo. Stimuleer de hoofdhuid met Refreshing Shampoo en voor voller, dikker haar is Fortifying Shampoo geschikt.