Elke man heeft een eigen stijl en hair-do. Het gebruik van producten die speciaal naar wens en behoeften zijn afgestemd is daarbij belangrijk. Producten van 1922 by J.M.KEUNE zijn een ware aanvulling. Wij hebben alles in huis om de styling tot een prettige dagelijkse beleving te maken. Informatie over op maat benodigdheden en het eenvoudige gebruik hiervan, reiken van een klassieke gel voor extra stevigheid tot een volledig matte styling clay. Ze geven prachtige resultaten. Ook met een kersvers nieuw kapsel is ons uitgangspunt:

Gewoon lekker jezelf zijn!

Glanzend, schoon haar en een gezonde hoofdhuid vormen de basis voor een stijlvol en verzorgd herenkapsel. Onze klanten hebben prettige ervaringen met producten uit deze lijn. Aanrader dus!

Reiniging en verzorging

Het begint met eenvoudig te gebruiken reinigende en verzorgende producten. Essential Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan ook gebruikt worden als douchegel. Essential Conditioner is ideaal voor haar en baard. Om de hoofdhuid te stimuleren is Refreshing Conditioner, verrijkt met pepermunt en menthol een heerlijk product. Shampoo Stick is ideaal voor onderweg.

Deep Cleansing Shampoo is voor vet haar. Ga roos tegen met Purifying Shampoo. Stimuleer de hoofdhuid met Refreshing Shampoo en voor voller, dikker haar is Fortifying Shampoo geschikt.

Grooming

Houd je baard in topvorm 

Gezichtsbeharing heeft speciale aandacht nodig. Om het er goed uit te laten zien, is het belangrijk dat je het goed verzorgt. Of mannen nu kiezen voor stoere stoppels of een volle baard, de verzorgende producten van Keune zorgen dat de baard zacht en glanzend blijft en geven extra stevigheid.

Uiteraard zijn er ook mannen die voor een gladgeschoren look gaan. Daar hebben is zeker ook aan gedacht. Superior Shaving Cream met bisabolol en glycerine beschermt en hydrateert voor een gladde en gezonde huid.

1922 by J.M. Keune heeft prettige verzorgende Essentials.
Of het nu gaat om een gladgeschoren look of een volle baard.

Hoeveel tijd kost een dagelijkse behandeling?

Superior Shaving Cream: Op te brengen op het gezicht met een kwast of handen. Spoel het gezicht schoon na het scheren en dep het droog.

Beard Oil: Wrijf 1-2 druppels tussen je handpalmen en masseer het door de baard voor een gehydrateerd en glanzend resultaat.

Beard Balm: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen je handpalmen en verdeel het over de baard om het te verzorgen en stylen.