MAAK KENNIS MET KEUNE YOU

Deze productlijn met gepersonaliseerde shampoo en/of conditioner is vooral een aanrader in het huidige Corona tijdperk. Een tijd waarin plotselinge lockdowns helaas niet ruim van tevoren zijn te voorspellen. De meeste mensen hebben echter wel meer dan één behoefte, meerdere wensen en verwachtingen van hun verzorgingsproducten. Een alles-in-één product voor meerdere behoeften is daarom ideaal. KEUNE YOU biedt de mogelijkheid om afgestemde wensen samen te stellen tot één product. Het fijne van dit product is dat we het al in de salon kunnen toepassen en daarnaast kunnen samenstellen voor het dagelijks thuisgebruik. 

HAAR OP MAAT BEGINT BIJ KEUNE YOU

Hoe werkt het? Nadat een persoonlijke haardiagnose is vastgesteld, kan een keuze gemaakt worden uit tien verschillende haarelixers. Er zijn vele combinaties mogelijk. Samen met de klant gaan wij in gesprek over de meest efficiënte keuze.


Vervolgens stellen wij in overleg het product samen. Bestaande uit een basis van een shampoo (230 ml) en/of een conditioner (180 ml) met twee verschillende elixers. (10 ml per toegevoegde elixer) De volgende combinaties zijn hierin mogelijk: 1 elixir voor verzorging + 1 elixer voor kleurbehoud of 2 (verschillende) elixirs voor verzorging.


De producten worden verpakt in gepersonaliseerde doosjes. Wij noteren welke elixers zijn gebruikt, je naam en datum waarop het product is samengesteld.

SAMENSTELLING OP MAAT

Basisproducten

Keuze uit: shampoo en/of conditioner. Of keuze voor beide, zodat de producten elkaar nog meer kunnen versterken.

Verzorgende elixers

Keuze uit: COLOR, NUTRITION, SMOOTH, VOLUME, CURL, SHINE.

Elixers voor kleurbehoud

Keuze uit: COOL BROWN, COOL BLONDE, RED, COPPER.