Custom hair care that starts with you

Maak kennis met KEUNE YOU

81% van alle vrouwen heeft meerdere verzorgingsbehoeften. Maar slechts 26% heeft een alles-in-één product dat aan al hun behoeften voldoet.

Maak kennis met KEUNE YOU, haarverzorging op maat. Hiermee kunnen wij persoonlijk afgestemde producten voor je maken. Voor iedereen is er een oplossing op maat. Zowel in de salon, als voor thuisgebruik. Nadat een persoonlijke haardiagnose is gegeven, kan een keuze gemaakt worden uit tien verschillende haarelixers. Een wereld aan oplossingen om het haar gezond en de kleur mooi te houden. 

Met meer dan 100 mogelijke combinaties vinden wij voor jouw de perfecte oplossing. Je kan het product toegepast krijgen in de salon en daarnaast op maat laten maken voor thuisgebruik. 

Basisproducten + -elixirs

Hoe werkt het?

 1. Advies
Je haar wordt tijdens een persoonlijk consult door ons gediagnostiseerd. 
Vervolgens kiezen wij twee verschillende elixers. De volgende combinaties zijn dan mogelijk: 1 verzorgend elixir + 1 elixer voor kleurbehoud of 2 (verschillende) verzorgende of kleur elixirs.

2. Thuisgebruik
Je krijgt een basis shampoo en/of een conditioner met twee verschillende elixirs. (20ml elixir in totaal).

3. Schudden
Schud de fles tot de elixirs goed gemixt zijn met het basisproduct.

4. Personaliseren
De producten worden verpakt in mooie, gepersonaliseerde doosjes. Wij noteren welke elixers er zijn gebruikt, je naam en de datum waarop het product is samengesteld.