Geavanceerde formule

KEUNE SEMI COLOR haarverf is perfect voor een eerste kleuring of een opfrisbeurt van de lengten en punten van het haar. De formule is volledig vegan, gluten- en ammoniavrij. 

Tot wel 67% meer glans in vergelijking met onbehandeld haar. De semi permanente kleuren van Semi Color zijn gebaseerd op een unieke en wetenschappelijk geavanceerde formule. Deze nieuwe formule laat je haar beeldschoon stralen en geeft sublieme verzorging aan je haar. Ontwikkeld om je haar hemels te laten glanzen en geeft een zijdezachte touch. Gebaseerd op wetenschappelijke testresultaten.

Wat kun je verwachten van een Semi Color behandeling?

  • Blijvend kleurresultaat (tot ca. 24 wasbeurten)
  • Soepel en zacht haar
  • Tot wel 70% grijsdekking
  • Waanzinnige glans
  • Grondige verzorging van je haar

Ingrediënten

Een krachtig extract uit rode algen (Cocamide doordrenkt met Sea Silk) herstelt beschadigingen van haarvezels. Daarnaast verhogen deze natuurlijke ingredienten de hydratatie van je haar.

De vernieuwde formule voedt het haar diep, wat resulteert in tot 55% meer gladheid in vergelijking met onbehandeld haar.

Daarnaast bevat Semi Color een rustgevend complex aan natuurlijke ingredienten zoals ‘Boswellia Serrata’ ‘Gom’ en ‘Bisabolol’ om de hoofdhuid te beschermen en te kalmeren. Deze plantaardige ingrediënten verminderen ontsteking en jeuk van de hoofdhuid en hebben hoge huidverzachtende eigenschappen.

Drie Semi Color behandelingen uitgelicht 

Er zijn 75 verschillende semi permanente kleuren en vele andere kleurbehandelingen, maar de volgende behandelingen willen we graag speciaal toelichten:

  • De Shine-behandeling
  • De Toning-behandeling
  • De Glow-behandeling

Shine-behandeling

De Shine-behandeling maakt optimaal gebruik van het vermogen van Semi Color om het haar een geweldige glans te geven. Maar wel zonder extra kleur toe te voegen! Semi Color Clear-formule werkt als een ’topcoat’ voor het haar en verbetert de huidige kleur met veel glans.

Toning-behandeling

Neem afscheid van geeltinten. De Toning-behandeling is een geweldige manier om koele, neutrale en warme tonen te versterken en te intensiveren. De kant-en-klare tonerformules van Ultimate Blonde zijn perfect om karakter toe te voegen, kleuren te corrigeren of geeltinten te neutraliseren.

Glow-behandeling

De Glow-Treatment is een voedende kleurhulp die vooral karakter en glans toevoegt met minimale kleurverandering. Ideaal voor als je een vleugje irisatie aan je haarkleur wilt toevoegen of iets nieuws wil proberen zonder radicaal je uiterlijk te veranderen.

KEUNE SEMI COLOR – RED GLAZING TREATMENT
KEUNE SEMI COLOR – BRUNETTE GLOW TREATMENT
KEUNE SEMI COLOR – BLONDE TONER TREATMENT