GEEF HET HAAR KARAKTER EN GLANS

Na een fijne kleurbehandeling met een prachtige nieuwe dames look mét glans stralend naar huis gaan. Dat voelt goed!

Maar niet elke dag is hetzelfde. Als het om de dagelijkse hair-do gaat is er voor het creëren van looks ondersteuning van de juiste stylingproducten nodig. Dit geldt ook als het gaat om het behouden van de glans.

nieuw! nieuw! nieuw! innovatieve glansspray LUMI COAT

Lumi Coat is een innovatieve glansspray die direct glans en vitaliteit aan het haar toevoegt zonder het te verzwaren. Door de toegevoegde fiber sealing technology voelt het haar zijdezacht aan. Fiber healing is een in het laboratorium ontwikkelde technologie die de schubbenlaag gladstrijkt.

Lumi Coat legt een beschermde laag om het haar die voorkomt dat het verder beschadigt. Voor langdurige verzorging die ten minste drie wasbeurten aanhoudt. Gebaseerd op tests op beschadigd haar. Spray het op vochtig haar. De formule wordt geactiveerd door warmte van de föhn waardoor je kan stylen zoals gewenst. EUR 21,20

OVERIGE HOLD EN SHINE PRODUCTEN


Hold & Shine
Prep, shape of finish met producten van KEUNE. De getallen op de verpakking verwijzen naar de hold en shinefactor. De range is 1 tot 10, waarbij 1 staat voor een lage hold en 10 voor maximale hold of shine. De nummers maken het gemakkelijk om het favoriete product te vinden en te herkennen.

10 tips voor glanzend haar

Hoe krijg je glanzend haar? Het is een vraag die door veel mensen dagelijks aan kappers gesteld wordt. De meest belangrijke regel om je haar te laten glanzen, is dat je de juiste haarverzorging voor je haar gebruikt. Daarnaast zijn er producten die je kunt gebruiken voor extra glanzend haar. Lees hier alle tips voor zijdezacht en glanzend haar.

 1. GLANZEND HAAR MET DE JUISTE SHAMPOO EN CONDITIONER
  Dof haar is één van de meest voorkomende haarproblemen. Om dof haar glanzend te maken, is het van belang dat je de juiste shampoo en conditioner gebruikt voor jouw haartype. Shampoo geeft namelijk glans door het vuil en talg uit je haar te verwijderen. Conditioner voedt en hydrateert vervolgens je haar. Sla je conditioner dus, indien mogelijk, niet over.
 2. GEBRUIK REGELMATIG EEN VOEDEND HAARMASKER
  Ten opzichte van een conditioner is een haarmasker een diepvoedende haarbehandeling die je zelf één of twee keer per week kunt doen. Het geeft net die extra boost om je haar te laten glanzen. 
 3. CREËER DE BESTE WASROUTINE VOOR JE HAAR
  Hoofdhuid produceert van nature talg dat het haar en de hoofdhuid beschermt. Wanneer je je haar te vaak wast, verdwijnt deze natuurlijke bescherming en dus ook de glans. Om je haar zoveel mogelijk te laten glanzen, wordt geadviseerd om het haar gemiddeld twee keer per week te wassen. Tips voor de beste wasroutine voor jouw haar.
 4. NIET WRIJVEN, MAAR KNEDEN
  Wanneer je je haar droogt met een handdoek, geen wrijvende beweging maken. Het haar breekt hierdoor af en veroorzaakt pluizend haar wat al snel dof eruit ziet. In plaats daarvan is het beter om je haar droog te kneden met een (microvezel)handdoek of katoenen shirt. Deze manier laat eventuele krullen ook beter tot zijn recht komen.
 5. GEBRUIK EEN GOEDE BORSTEL
  Om de structuur en glans van het haar te behouden, is het van belang dat de juiste borstel te gebruiken. Wanneer het haar nat is, is het breekbaarder. Voor borstelen van nat haar is het daarom beter om een grove detangle borstel te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om je borstel goed schoon te houden en één keer per week alle haren te verwijderen. Laat de borstel daarna goed drogen.
 6. BESCHERM JE HAAR TEGEN DE HITTE VAN STYLINGTOOLS
  Met stylingtools zoals een krultang of stijltang kan je haar er prachtig uitzien. Houdt er alleen wel rekening mee dat je je haar beschermt tegen de hitte van deze tools. Gebruik dus een spray of serum, speciaal gemaakt als hittebeschermer. Je creëert hiermee een beschermlaag om je haar zodat de haarschubben zo min mogelijk beschadigd worden en de glans van het haar wordt behouden.
 7. ONTDEK HET GLANSGEHEIM VAN KEUNE: LUMI COAT
  Lumi Coat is dé nieuwe ontdekking van Keune die voor prachtig glanzend haar zorgt. De spray heeft een warmte-geactiveerde formule. Dit betekent dat de spray op schoon vochtig moet worden aangebracht en door hitte van de föhn vervolgens de formule moet worden geactiveerd. Het resultaat is glanzend haar tot wel drie wasbeurten!
 8. BESCHERM JE HAAR TEGEN DE ZON IN DE ZOMER
  Om stralende lokken in de zomer te behouden, raden wij aan je haar te beschermen tegen de zon. Gebruik een zonnebrandcrème voor je haar op het moment dat je voor langere tijd in de zon gaat. De Keune Care Sun Shield Oil is een lichte maar krachtige olie die het vocht in je haar vasthoudt om te voorkomen dat je haar uitdroogt door de zon.
 9. GEBRUIK PRODUCTEN MET OLIËN ERIN
  Over het algemeen zijn producten met oliën erin verwerkt het meest geschikt om glanzend haar te stimuleren. Zo zorgen Satin Oil producten met maracuja-, baobab- en monoi-olie voor heerlijk zacht haar met een onweerstaanbare glans. Voor een extra sterk effect doe je een paar druppels van de Satin Oil Treatment in de andere Satin Oil producten. Dit versterkt de hydratatie van het haar.
 10. IN-SALON KERATINE TREATMENT
  Mocht je alles al geprobeerd hebben en vind je je haar nog steeds niet glanzend genoeg? Geen paniek! Er zijn ook behandelingen in de salon die je haar weer kunnen laten glanzen. Zo heb je bijvoorbeeld de Keune Miracle Elixir behandeling die zwaar beschadigd haar weer glad en zacht maakt met keratine en bovendien het haar ook diep voedt.