2 februari 2021

Beste klanten, wij zijn dankbaar en blij voor alle hartverwarmende steun en de vele mailtjes die wij hebben mogen ontvangen. Het doet ons goed. Wij kijken er naar uit elkaar weer snel en veilig te ontmoeten. Liefs van Herleen, Eduard, Aline, Danique, Elroy, Marin.

Waarom kapsalons steun nodig hebben?

Hierom: onze branche komt momenteel niet in aanmerking voor een steunpakket. De regeling hiervoor is zodanig opgesteld, dat er wordt gekeken naar minstens 30% omzetverlies per kwartaal. Voor het laatste kwartaal Q4 van 2020 betreft het de maanden oktober, november en december. De kapsalons zijn werkzaam geweest in oktober, november, tot 15 december 2020. Hierna volgde de lockdown. Rondom de feestdagen is het “hoogseizoen” voor kappers. Met alle begrip voor de noodzakelijke verlenging van de maatregelen, betreft het helaas tevens een periode waarin niet gewerkt kon worden.

Voor het volgende kwartaal, de Q1 van 2021 met daarin de maanden januari, februari en maart, zal eind maart pas een omzetverlies van minstens 30% aangetoond kunnen worden. Alleen dan pas komen kappers in aanmerking voor het steunpakket. De maandelijkse lasten lopen echter voor iedereen door. Ook voor alle salons …

#SupportYourSalon

Alle kappers in Nederland zijn momenteel noodgedwongen gesloten vanwege de Corona-maatregelen. Wil jij jouw kapsalon graag ondersteunen in deze uitzonderlijke tijd? Heel graag!

Er is een platform ontwikkeld om alle salons in Nederland te ondersteunen.

Support jij ons ook gericht? Koop nu een waardebon voor straks. De waardebon kan worden besteed aan een behandeling of producten uit onze eigen voorraad.

Rechtstreeks bij ons bestellen

Liever rechtstreeks producten bij ons bestellen? Verf voor de uitgroei nodig? We helpen je graag! Maak gebruik van de zgn. CLICK & COLLECT. Hoe werkt dit bij ons? Stuur een mail met de aanvraag van gewenst(e) product(en) naar info@kapsalonblokzeist.nl en wij nemen contact met je op over het afhaalmoment. Let op: tussen het moment van aanvraag en het afhalen moet minstens een periode van 4 uur zitten.