THE BOOST BUNCH

Voor krullen die graag extra voeding en stijlvolle definitie willen. Curl Control Boost Spray geeft krullen (veer)kracht. Curl Cream beschermt tegen hitte en geeft krullen prachtige definitie. Dit bruisende duo creëert dansende krullen.

THE TOUGH TEXTURE TEAM

Voor haar dat glanst en eenvoudig te stylen is. Power Paste is belangrijk in dit duo en geeft je haar stevigheid en een krachtige matte afwerking. Keratin Smooth Serum zorgt daarna voor een zijdezacht glad effect met glans. Samen maken ze opvallende kapsels mooi en stevig.

TEAM ROCK SOLID

Voor een frisse wetlook met volume, glans en stevigheid. De ultrafijne Spray Wax geeft textuur met een briljante schittering. Liquid Hairspray houdt het haar perfect gestyled. Samen geven ze je de perfecte wetlook met volume en glans.

THE MARVELOUS MATCH

Een wonderbaarlijke combinatie voor gezond haar van binnen en buiten. Gezond haar begint aan de binnenkant van het haar. Miracle Elixir Spray met keratine herstelt en beschermt de haarstructuur. Lumi Coat Luminous Shine Spray behandelt de buitenste haarschacht en geeft een hydratatieboost zonder dat het haar zwaar aanvoelt. Beide producten zorgen samen voor gevoed haar met een stralende gezonde glans.

THE THUNDER TWO

Voor eindeloos volumineus haar. Breng Root Volumizer rechtstreeks aan op de haarwortels. Voor extra stevigheid en oneindig veel volume. Blowout Gelee behandelt de lengten en puntjes stevig zonder te verzwaren en biedt krachtige bescherming tegen hitte. Samen vormen ze een favoriete combinatie.

THE KILLER CURLS COUPLE

Haal het beste uit je krullen met extra stevigheid en definitie. De provitamine B5 in de Vital Nutrition Protein Spray herstelt krullend haar met een vochtinbrengende boost. Soft Mousse maakt het haar zacht en geeft tegelijkertijd stijlvolle stevigheid. Samen zorgen de twee producten voor impactvolle mooie krullen.

THE PROTECTION PAIR

Voor gezond en beschermend haar tegen de hitte. Keratin Smooth 2-Phase Spray met een lage pH-waarde sluit de haarschubben en maakt het haar glad en glanzend. Hot Iron Spray beschermt het haar tegen hitte en geeft een schitterende glans. Samen zorgen ze voor een fantastische look.

THE REBEL DUO

Voor een moeiteloos en rebelse look. Salt Mousse is een verstevigende formule die het haar volume en textuur geeft. Matte Cream is een krachtige vormgevende crème met een moderne matte finish. Combineer ze voor een gewenste nonchalante look. Het fijne is dat herstyling op elk moment mogelijk is.

THE SMOOTH SQUAD

Keratin Smooth Mask herstelt, repareert en beschermt de haarstructuur. Met zijdezacht haar als resultaat. Straight Cream is een door hitte geactiveerde crème die pluizig haar op milde wijze sluik en soepel maakt. Samen zorgen ze voor het temmen van wilde lokken zodat deze glad en glanzend worden.